Ga naar hoofdinhoud
Veelgestelde vragen

Waarom kan ik KinderWens niet meteen vinden in de stores?

De Kinderwens App kun je vinden in Appstore en Google Playstore als KinderWens. (dus met een punt achter de naam).

Waarom moet ik een account aanmaken?

Bij het aanmaken van een account worden er een aantal vragen gesteld. Deze vragen helpen om de menstruatiecyclus in kaart te brengen en bepalen welke informatie meer bij jou past.

Bij het opstarten van de app kun je zien welke data worden verzameld (AVG melding).

Is het gebruik van KinderWens gratis?

Ja, de app is helemaal gratis voor gebruikers. Er zijn geen advertenties of in-app aankopen.  De informatie is geschreven door zorgverleners van het Verloskundig Samenwerkings Verband Rotterdam-Zuid.

KinderWens is onderdeel van het internationale project PerinAtal menTal Health (PATH). Binnen PATH werkt het Maasstad ziekenhuis als Nederlandse partner samen met partners in andere landen. Alle activiteiten, en dus ook de ontwikkeling van de KinderWens app, worden Europees gesubsidieerd door het Interreg 2 Zeeën Programma vanuit het Europese Regionale Ontwikkelingsfonds.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

KinderWens-app is gemaakt met de grootste zorg voor privacy. Alleen jij als gebruiker kunt de ingevoerde gegevens inzien. Jouw data zijn niet in te zien door anderen en worden nooit verkocht of verhandeld. Welke data worden bewaard lees je in de AVG verklaring bij het opstarten van de app. 

Wil je meer weten hoe jouw privacy is geregeld ga dan naar www.clinicards.info/privacy-verklaring-clinicards, of ga in de app naar Meer menu en kies privacy.

Wat betekent actieve begeleiding?

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Wie is Synappz?

Synappz is de technisch ontwikkelaar van KinderWens. Synappz is een Nederlandse organisatie met jarenlange ervaring in het maken van medische apps en is daarvoor gecertificeerd. De KinderWens app is gemaakt met de grootste zorg voor privacy. Jouw gegevens zijn niet in te zien door anderen. Jouw data worden nooit verkocht of verhandeld. Wil je meer weten hoe jouw privacy is geregeld ga dan naar www.clinicards.info/privacy-verklaring-clinicards, of ga in de app naar Meer menu en kies privacy.

Staat jouw vraag over de KinderWens app er niet bij?

Misschien heb je een vraag over de KinderWens app waarvan je het antwoord niet direct in de beschrijving of bij de veel gestelde vragen terugvindt. Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je krijgt dan snel een reactie.

Back To Top